Tietoa yhdistyksestä

Tukea, toivoa, mukana, ilona.

JOTTA SINÄ JAKSAT – FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY

Olemme ihmisläheinen, ammatillinen ja kokemuksellisuuteen perustuva vuonna 2001 perustettu eteläpohjalainen mielenterveysomaisten yhdistys. Vuoteen 2014 yhdistys tunnettiin nimellä Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa.

FinFami on lyhenne lauseesta Finnish Families promoting mental health eli suomalaiset perheet mielenterveyttä edistämässä. Olemme Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n jäsenjärjestönä osa valtakunnallista FinFami-perhettä.

Edistämme toiminnallamme mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvointia, elämänlaatua ja arjessa selviytymistä. Toimintamme perustana on ammatillinen omaisneuvonta, vertaisuus sekä vapaaehtoisuus. Yhdistyksen tuki tai toimintaan osallistuminen eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Toimimme omaistyön asiantuntijaorganisaationa koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Alueen väestöpohja on noin 200 000 asukasta. Teemme yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa laaja-alaista mielenterveystyötä ja vaikutamme osaltamme siihen, että kaikki perheenjäsenet tulevat huomioiduksi psyykkisen sairastamisen eri vaiheissa.

Katso kuvaa klikkaamalla esittelyvideo toiminnastamme!

Hallitus

 hallitus[at]finfamiep.fi

puheenjohtaja:

Katja Luukaslammi

 

varapuheenjohtaja:

Raija Pohjola

 

sihteeri:

Julia Hakamaa

 

jäsen:

Ulla Aninko-Rajala

 

varajäsen:

Tuula Pöntinen

 

Yhdistyksen kokoukset 2021

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset 2021:

  • FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY:N SYYSKOKOUS 27.11.2021 klo 17:30, Elinkeinotalolla (Huhtalantie 2, Seinäjoki).

Kokous pidetään yhdistyksen juhlatilaisuuden jälkeen klo 17:30. Esillä sääntömääräiset asiat, sekä yhdistyksen sääntömuutoksen ja äänestys- ja vaalijärjestyksen käsittely. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: [email protected] tai p. 0503483676 /toiminnanjohtaja. Lämpimästi tervetuloa! /29.10.2021, yhdistyksen hallitus.

  • FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS pidettiin 13.5.2021 KLO 12-15 Lapuan Kulttuurikeskus Vanhalla Paukulla.

 

Vuoden 2021 teema on Kulttuurihyvinvointi. Jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Kuluva vuosi on myös yhdistyksen historian 20. toimintavuosi.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Marjo Takkunen puh. 050 348 3676.

Yhdistyksen kokouksissa jokaisen erääntyneen jäsenmaksunsa maksaneella, 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella ja perhejäsenellä, samoin kunniajäsenellä, on yksi ääni. Kannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Yhdistyksen arvot

Kunnioitus, luottamus, lämpö, uskallus, vaikuttavuus ja kansalaisjärjestölähtöisyys.

rahoitus

Yhdistys rahoittaa toimintaansa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Veikkauksen tuottoista jakamalla kansalaisjärjestöjen toiminta-avustuksella.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

Jäsenyys

Yhdistyksen eri jäsenyysvaihtoehdoista tietoa näillä kotisivuilla kohdassa: Jäsenille → Jäsenyys

Pin It on Pinterest