Tietoa yhdistyksestä

Tukea, toivoa, mukana, ilona.

JOTTA SINÄ JAKSAT – FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY

Olemme ihmisläheinen, ammatillinen ja kokemuksellisuuteen perustuva vuonna 2001 perustettu eteläpohjalainen mielenterveysomaisten yhdistys. Vuoteen 2014 saakka yhdistys tunnettiin nimellä Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa.

FinFami on lyhenne lauseesta Finnish Families promoting mental health eli suomalaiset perheet mielenterveyttä edistämässä. Olemme Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n jäsenjärjestönä osa valtakunnallista FinFami-perhettä.

Edistämme toiminnallamme mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvointia, elämänlaatua ja arjessa selviytymistä. Toimintamme perustana on ammatillinen keskustelutuki, vertaisuus sekä vapaaehtoisuus. Yhdistyksen tuki tai toimintaan osallistuminen eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Toimimme omaistyön asiantuntijaorganisaationa koko Etelä-Pohjanmaan alueella, jonka väestöpohja on noin  200 000 asukasta. Teemme yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa laaja-alaista mielenterveystyötä ja vaikutamme osaltamme siihen, että kaikki perheenjäsenet tulevat huomioiduksi psyykkisen sairastamisen eri vaiheissa.

Katso kuvaa klikkaamalla esittelyvideo toiminnastamme!

Hallitus 2023

 

hallitus[at]finfamiep.fi

Puheenjohtaja:

Mari Einola

 

Jäsenet:

Tommi Kamppinen 

Raija Pohjola

Riitta Winter

 

Varajäsenet:

Ulla Aninko-Rajala

Katja Luukaslammi

 

Yhdistyksen kokoukset 2023

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset 2023:

  Yhdistyksen arvot

  Kunnioitus, luottamus, lämpö, uskallus, vaikuttavuus ja kansalaisjärjestölähtöisyys.

  rahoitus

  Yhdistys rahoittaa toimintaansa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Veikkauksen tuottoista jakamalla kansalaisjärjestöjen toiminta-avustuksella.

  Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

  Jäsenyys

  Yhdistyksen eri jäsenyysvaihtoehdoista tietoa näillä kotisivuilla kohdassa: Jäsenille → Jäsenyys

  Pin It on Pinterest