Tietoa yhdistyksestä

Tukea, toivoa, mukana, ilona.

JOTTA SINÄ JAKSAT – FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY

Olemme ihmisläheinen, ammatillinen ja kokemuksellisuuteen perustuva vuonna 2001 perustettu eteläpohjalainen mielenterveysomaisten yhdistys. Vuoteen 2014 saakka yhdistys tunnettiin nimellä Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa.

FinFami on lyhenne lauseesta Finnish Families promoting mental health eli suomalaiset perheet mielenterveyttä edistämässä. Olemme Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n jäsenjärjestönä osa valtakunnallista FinFami-perhettä.

Edistämme toiminnallamme mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvointia, elämänlaatua ja arjessa selviytymistä. Toimintamme perustana on ammatillinen keskustelutuki, vertaisuus sekä vapaaehtoisuus. Yhdistyksen tuki tai toimintaan osallistuminen eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Toimimme omaistyön asiantuntijaorganisaationa koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Alueen väestöpohja on noin 200 000 asukasta. Teemme yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa laaja-alaista mielenterveystyötä ja vaikutamme osaltamme siihen, että kaikki perheenjäsenet tulevat huomioiduksi psyykkisen sairastamisen eri vaiheissa.

Katso kuvaa klikkaamalla esittelyvideo toiminnastamme!

Hallitus 2022

 

hallitus[at]finfamiep.fi

Puheenjohtaja:

Katja Luukaslammi

 

Jäsenet:

Ulla Aninko-Rajala

Tommi Kamppinen

Raija Pohjola

 

Varajäsen:

Mikael Mäenpää

 

Yhdistyksen kokoukset 2022

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset 2022:

  • FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY:N KEVÄTKOKOUS pidetään 14.5.2022 klo 15 Isosaaren leirikeskuksella.

Koko perheen tapahtumapäivä Isosaaren leirikeskuksella. Leirikeskuksen pihapiiristä löytyy unelmien luontorastit ja pihapelejä, kuten rimagolf ym. puuhaa. Makkaratarjoilu. Tapahtuma on kaikille avoin. Yhdistyksen jäsenet on kutsuttu keskuksen sisätiloihin klo 15, joilloin pidetään yhdistyksen kevätkokous.

  • FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY:N SYYSKOKOUS pidetään myöhemmin varmistuvana ajankohtana joulukuun loppuun 2022 mennessä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Julia Hakamaa puh. 050 348 3676.

Yhdistyksen kokouksissa jokaisen erääntyneen jäsenmaksunsa maksaneella, 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella ja perhejäsenellä, samoin kunniajäsenellä, on yksi ääni. Kannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Yhdistyksen arvot

Kunnioitus, luottamus, lämpö, uskallus, vaikuttavuus ja kansalaisjärjestölähtöisyys.

rahoitus

Yhdistys rahoittaa toimintaansa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Veikkauksen tuottoista jakamalla kansalaisjärjestöjen toiminta-avustuksella.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

Jäsenyys

Yhdistyksen eri jäsenyysvaihtoehdoista tietoa näillä kotisivuilla kohdassa: Jäsenille → Jäsenyys

Pin It on Pinterest