#FreesiFiilis 2019

Tietoa projektista

Vuonna 2019 FinFami Etelä-Pohjanmaa ry lähti ennakkoluulottomasti toteuttamaan uudentyyppistä kehittämishanketta, jossa palkattiin nuori kesätyöntekijä kehittämään yhdistyksen toimintaa.

Hankkeeseen palkattiin Jonne Tiili, jonka tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa tubettamalla nuorille suunnattu ”Summer Bucket list” Ilmajoki-Jalasjärvi-Seinäjoki virkistys- ja harrastusmahdollisuuksista.

Jonne etsi kohteet valitsemistaan teemoista, kuten: luonto tekee gutaa, buustia sporttaamalla, uuden kokeilu, eläimet ja rentoutuminen. Ideana oli, että kohteissa toteutetut aktiviteetit edistävät positiivista mielenterveyttä. Aktiviteeteistä syntyikin Hyvän mielen matkaopas nuorille.

Jonnen kokemuksia pääset katsomaan #FreesiFiilis-vlogista!

”Videoiden kuvaaminen oli todella opettavainen kokemus. Oli huikeata huomata, miten paljon aktiviteetteja Etelä-Pohjanmaan alueelta löytyy. Lisäksi kuvaukset veivät minut välillä myös epämukavuusalueelleni, ja löysin uudenlaisia tapoja huolehtia myös omasta mielenterveydestäni”, Jonne kertoo.

#FreesiFiilis oli Leader Liiverin Buustia toimintaan 2 osahanke ja sen rahoittivat Leader Liiveri sekä Kuortaneen säästöpankkisäätiö.

Klikkaa matkaopas auki alta!

Tervetuloa vlogiin!

Pin It on Pinterest