Löydä oma äänesi

Löydä oma äänesi – laulutunnit mielenterveysomaisille

Oireileeko tai sairastaako läheisesi psyykkisesti, ja haluaisit vahvistaa omaa toimijuuden ja pystyvyyden kokemusta laulun keinoin?

Tunneilla tutustutaan kehoon, hengitykseen ja omaan ääneen erilaisten vapauttavien ja äänentuottoa helpottavien harjoitteiden kautta. Oma äänentuotto muodostuu keho- ja hengitysyhteydestä.

Tunneilla ei vaadita aiempaa laulukokemusta, ja mukaan voi osallistua, vaikka kokisi, ettei omaa ollenkaan ”sävelkorvaa”. Ensimmäinen tavoite onkin vapautua oman äänen pelosta laulamisessa! Tunneilla lauletaan itseä varten – sinulla on lupa omaan ääneesi ja virkistävään vapaa-aikaan.

Oikea laulutekniikka edistää kehotietoisuuden syntymistä, ja hengitysharjoitukset edesauttavat kehon rentoutumista, mutta toisaalta myös oikeanlaista jäntevyyttä ja lihaksiston tukea. Kehon kautta vaikutetaan myös mieleen – tavoitteena on kehopystyvyyden kokemuksen siirto arkeen.

Ilmoittautumiset
Kansalaisopiston kurssikalenterin kautta, kun syyskauden 2021 ilmoittautumisaika alkaa: www.opistopalvelut.fi/seinajoki/

Lisätietoja:
[email protected]  tai p. 045 231 9505 /järjestöavustaja

Kenelle?

Kaikille omaisille

Milloin?

Syyskausi 2021

Missä?

Seinäjoki

Piia Kangastupa
Piia Kangastupa

Aluetyöntekijä

Sosionomi AMK

p. 050 338 0845

[email protected]

Yhteistyössä

Pin It on Pinterest