Teemaillat läheisille

Läheisille suunnattujen teemailtojen tarkoituksena on tarjota tietoa, mahdollistaa kokemusten ja vertaistuen jakaminen sekä pohtia yhdessä selviytymiskeinoja voimavaralähtöisesti.

Teemailtojen alustajina on asiantuntija ja/tai kokemusasiantuntija. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittautumiset erillisten ohjeiden mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa!

 

Teemaillat

Ymmärrystä Tunteisiin - Mentalisaatiokyky Omaisen Voimavarana ke 4.5.2022 klo 16–18, verkko

Paikka: Verkko

Sisältö: Mentalisaatiolla tarkoitetaan yksilön kykyä pohtia omaa ja toisen ihmisen näkökulmaa ja kokemusta. Hyvä mentalisaatiokyky auttaa säätelemään omia tunnetiloja, luo vakautta ihmissuhteisiin ja edistää hyvää perheen sisäistä kommunikaatiota. Se myös vähentää konfliktien aiheuttamaa stressiä ja traumatisoivaa vaikutusta. Luennolla saat tietoa, käytännön esimerkkejä ja työkaluja sovellettavaksi arkeen mielenterveysomaisten ja omaishoitajien näkökulmasta.

Luennoitsijana verkkoluennolla on erikoispsykologi PsL, psykoterapeutti Nina Pyykkönen. Webinaari toteutetaan Zoom-videopalvelussa, osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älykännykän.

Ilmoittautumiset 27.4. mennessä:
https://link.webropol.com/ep/mentalisaatio22

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, voit soittaa p. 044 303 6282/ Salla Ristolainen.

Yhteistyöjärjestäjät Lakeuden ja Satakunnan Omaishoitajat/OmaisOiva-toiminta
& FinFamit Etelä-Pohjanmaan ja Satakunta

Teemailta aikuisille lapsiomaisille

Paikka: Etelä-Pohjanmaan alue

Sisältö: Vertaistuellinen tapaaminen kaikille, jotka lapsuudessaan ja nuoruudessaan kantoivat huolta vanhempansa jaksamisesta ja mielen hyvinvoinnista. Alustamassa mukana läheinen, jonka lapsuutta varjosti vanhemman mielenterveyden häiriö.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, ja mietitään, voisimmeko järjestää teemaillan sinun paikkakunnallasi!

Lisätietoja

Piia Kangastupa
Piia Kangastupa

Aluetyöntekijä

Sosionomi AMK

p. 050 338 0845

[email protected]

Pin It on Pinterest