Vapaaehtoistehtävien kirjo on laaja. Yhdistyksessämme saat iloa vapaaehtoistoiminnasta oman kiinnostuksesi mukaan.

Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri ja SJK järjestivät yhteistyössä OmaSp Stadionilla Kävelyfutisturnauksen 12.6.2019. Turnauksella haluttiin kiinnittää huomiota mielen hyvinvoinnin tärkeyteen sekä vähentää mielenterveyden häiriöihin liittyvää häpeää. Mielenterveydenhäiriöt eivät ole este hyvälle elämälle.

Kävelyfutis on kuin jalkapalloa, mutta sitä pelataan pienemmällä kentällä kuudella kenttäpelaajalla ja maalivahdilla. Yksikään juoksuaskel ei ole sallittu ja fyysinen kontakti on kielletty. Laji sopii aivan kaikille, sillä se tasoittaa mukavasti pelaajien fyysisiä ja taidollisia ominaisuuksia.

Turnauksessa olikin mukana kaikenikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Mukana oli pelaamassa SJK:n henkilökunta, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Seinäjoen Pelastusasema, Järjestötalo, Attendo Seinäjoen Aalto, FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, Valio, Kokemusasiantuntijat ja Mad Viking Finland Beard Club.

FinFami Etelä-Pohjanmaa ry:n joukkue pelasi loistavasti panostaen peliin vähintään 110 %. Joukkuen kokoonpanoon kuuluivat aluetyöntekijä-kapteeni Teija sekä vapaaehtoiset Annukka, Sarika, Mervi, Marita, Teija, Jesse, Marko ja Sakke. FinFanit Piia ja Pirjo huolehtivat äänekkäästä kannustuksesta.

Otteluissa nähtiin upeita venymisiä, loistavia maaleja sekä kaikista tärkeintä – yhteispeliä ja toisten tsemppaamista. Huolimatta huikeasta peli-ilosta jäimme tällä kertaa alkulohkoon. Jälkipeleissä ilmoittauduttiin jo revanssiin seuraavalle vuodelle, sillä kävelyfutisturnauksesta suunnitellaan jokavuotista tapahtumaa.

Pin It on Pinterest