”Uskon, että suuri voima piilee pienimmissäkin asioissa, joita teemme toistemme iloksi.”

Teksti: Janina Poola

Olen nuoresta asti tiennyt haluavani tehdä jotain merkityksellistä, ja pystyä antamaan itsestäni niin paljon kun voin. FinFami on auttanut minua tässä haaveessa tarjoamalla hienoja mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena merkityksekkäässä ja tärkeässä työssä.

Uskon, että suuri voima piilee pienimmissäkin asioissa joita teemme toistemme iloksi, ja juuri tämä tuntuu olevan tärkeää myös FinFamilla. FinFamilla on arvot, sydän ja toiminta kaiken tämän puitteissa enemmän kuin kohdallaan.

FinFami on mielestäni edelläkävijä etenkin omaisten äänten kuuluviin tuomisessa sekä ennakkokäsitysten rikkomisessa mielenterveys- ja päihdetyössä. On ollut suuri etuoikeus päästä rikastuttamaan omaa tietämystä ja osaamista vapaaehtoistehtävissä.

FinFamin vapaaehtoistehtävissä olen päässyt mm. videokuvaamaan FinFamin hullunhauskoja työntekijöitä heidän toimistollaan, jonka valtasi huikea tanssishow kuvausten aikana! Tällaiset lyhyemmätkin kohtaamiset antavat niiin paljon iloa ja energiaa. Kiitos että sain olla mukana!

Olen myös ollut vapaaehtoistyön rekry-messuilla esittelemässä FinFamin toimintaa. Ihan huippu tilaisuus – sekä itsen että
muiden kannalta! Mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja, vaihtaa kuulumisia, sekä tutustua muihinkin järjestöihin. Odotan innolla tuleviakin yhteisiä hetkiä!

Pin It on Pinterest