Vertaistukiryhmä epävakaiden läheisille

Persoonallisuushäiriöillä tarkoitetaan pitkäaikaisia käyttäytymis- ja kokemismalleja, jotka ilmenevät joustamattomina ja haitallisina monissa elämäntilanteissa. Epävakaa persoonallisuus on toimintakykyä merkittävästi heikentävä häiriö, jonka keskeisinä oireina ovat tunne-elämän epävakaus, ongelmallinen ja itsetuhoinen käyttäytyminen ja hankaluudet ihmissuhteissa.

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden läheinen kärsii diagnosoidusti epävakaasta persoonallisuushäiriöstä tai edellä kuvatun kaltaisista ongelmista, vaikka diagnoosia ei olisi asetettukaan. Epävakaan läheisen ei tarvitse olla tahollaan hoitosuhteessa.

Ryhmän tarkoituksena on lisätä osallistujien ymmärrystä epävakauteen ja antaa konkreettisia keinoja siihen, kuinka suhtautua epävakaan läheisen oireiluun. Ryhmän keskeinen tavoite on lisätä läheisen voimavaroja asiantuntijatiedon ja vertaistuen avulla.

 

Ryhmät ovat suljettuja ryhmiä. Ryhmä on meneillään. Uusi ryhmä perustetaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmään osallistumisesta.

Kenelle?

Epävakaiden läheiset

Milloin?

Ryhmä on meneillään.
Uusi ryhmä perustetaan
tarpeen mukaan.

Lisätietoja

Piia Kangastupa
Piia Kangastupa

Aluetyöntekijä

Sosionomi AMK

p. 050 338 0845

[email protected]

Ei tavoitettavissa tällä hetkellä.

Pin It on Pinterest