Vanhemman varjosta

Oletko elänyt lapsena perheessä, jossa vanhemmalla on ollut mielenterveyden häiriö? Vaikuttaako kokemus nykypäivääsi? Miten hyväksyä kokemus osaksi itseä, mutta ei antaa sen määrittää itseään?

Tule etsimään voimavaroja ja keskustelemaan kokemuksistasi vertaisten kanssa verkossa.
Ryhmä on suljettu ja toteutuu Tukinetissä.

Ryhmän ohjaajina FinFamin työntekijät sekä kokemusasiantuntija. Ilmoittaudu mukaan Tukinetin kautta. Ohjeita Tukinetin käyttöön (pdf aukeaa tästä linkistä). Jos tarvitset lisäohjeita Tukinetin käyttöön, ota yhteys [email protected].

Kukin viikko sisältää teemaan liittyvää tietoa, tehtäviä ja keskusteluseinän keskustelun. Tarkoituksena on, että jokainen ryhmän osallistuja kävisi tutustumassa materiaaleihin viikkojen mukaisessa järjestyksessä. Ryhmä toteutuu anonyyminä, ja jokainen päättää itse, minkä verran haluaa itsestään ja asioistaan jakaa. Ryhmään on kaikille avoin haku, mutta se toteutuu suljettuna.

Käytämme ryhmän aikana pdf-muotoista Hyvinvoinnin ABC-kirjaa! Jos haluat kirjasta itsellesi paperisen version, pyydä toimitusta ja lähetä yhteystietosi [email protected]. 

Ryhmän aikataulu ja ohjelma

Seuraava toteutus v. 2022

   

  Kenelle?

  Aikuisille, jotka ovat lapsuudessaan eläneet perheessä, jossa jommalla kummalla vanhemmalla on ollut mielenterveyden haasteita

  Milloin?

  2022

  Missä?

  Tukinetissä!

  Lisätietoja

  [email protected] tai p. 045 231 9505

  Ohjeita Tukinetin käyttöön (pdf)

   

  Piia Kangastupa
  Piia Kangastupa

  Aluetyöntekijä

  Sosionomi AMK

  p. 050 338 0845

  [email protected]

  Pin It on Pinterest