Perhesirkus

Tule mukaan perhesirkukseen! Nyt leikitään, tasapainoillaan, tutustutaan sirkusvälineisiin, rakennetaan ihmispyramideja ja harjoitellaan akrobatian perusteita perheenä! Yhteiset onnistumisen elämykset ja mukavat hetket vahvistavat perheenjäsenten välisiä suhteita: vuorovaikutustaidot ja yhdessä tekeminen ovat olennainen osa perhesirkustunteja. Perhesirkus kehittää myös kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa. Taitovaatimuksia ei ole, vaan jokainen saa tehdä omalla tasollaan! Tavoitteena on pitää hauskaa yhdessä!

Perhesirkus-kurssi on tarkoitettu perheille, jossa on 0-7-vuotiaita lapsia ja jollain perheenjäsenellä on mielenterveyden haasteita, esimerkiksi jaksamisen haastetta. Perhesirkus on osallistujille täysin maksuton! Mahdollisesta vapaa-ajan vakuutuksesta tulee huolehtia itse. Perhesirkus järjestetään yhteistyössä Sirkus Muudin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan, kurssille mahtuu 20 henkilöä: www.bit.ly/FFEPperhesirkus

Perhesirkuskurssi järjestetään kevätkaudella 2022 ajalla 13.3.-10.4.2022.!. Kurssi sisältää viisi kokoontumiskertaa sunnuntaisin klo 11-11:45. Toimintaa tukee Alli Paasikiven säätiö.

  Kenelle?

  Perheille, joissa 0-7-vuotiaita lapsia ja jollain perheenjäsenellä mielenterveyden haastetta

  Milloin?

  Sunnuntaisin klo 11-11:45, ajalla 13.3.-10.4.2022.

  Missä?

  Seinäjoki

  Lisätietoja

  Piia Kangastupa
  Piia Kangastupa

  Aluetyöntekijä

  Sosionomi AMK

  p. 050 338 0845

  [email protected]

  Pin It on Pinterest