Perheparkour

FinFami Etelä-Pohjanmaa ry tarjoaa yhteistyössä Sirkus Muudin kanssa perheparkour-kurssin perheille, jossa jollain perheenjäsenellä on mielenterveyden haasteita ja 7-12-vuotiaita lapsia. Lapset osallistuvat yhdessä vanhemman/vanhempien kanssa!

Ryhmään mahtuu 20hlöä, tarvittaessa ryhmäkokoa rajoitetaan koronasuositusten mukaisesti. Kurssi on sinulle maksuton! Mahdollisesta vapaa-ajan vakuutuksesta tulee huolehtia itse.

Hyppää yhdessä perheesi kanssa uuteen lajiin!

Parkour on yksinkertaisimmillaan sulavaa ja katkeamatonta liikkumista ympäristössä. Ympäristö, oli se sitten kaupunki tai voimistelusali, ja sen mahdollisuudet otetaan haltuun juoksemalla, kiipeämällä, hyppimällä tai miten tahansa muuten liikkumalla. Parkour vahvistaa kehon yleiskuntoa, lihaskestävyyttä ja luustoa, sekä kehittää myös ketteryyttä ja luontaista luovuutta. 

Tunneilla harjoitellaan parkourin perusteita ja opetellaan soveltamaan niitä. Harjoitukset keskittyvät peleihin, sekä leikkeihin joiden avulla tutustutaan parkouriin lajina. Ryhmissä käydään läpi myös parkourin perustekniikoita ja etsitään uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä. Tuntien tavoitteena on kasvattaa harrastajan itsevarmuutta liikkujana ja tarjota keinoja sekä motivoida kehittämään itseään ja taitojaan.

Perheparkour vahvistaa perheenjäsenten välistä positiivista vuorovaikutusta! Laji  Parkour onkin on loistava tapa päästä liikkumaan luovasti ja vauhdikkaasti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Ilmoittautuessasi mukaan sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, eikä valtaisaa ketteryyttä! Harjoituksia tehdään oman kunto- ja taitotason mukaisesti.

Vaatetukseksi sopii mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet. Ota mukaan oma juomapullo. Toimintaa tukemassa Alli Paasikiven säätiö.

Syyskauden 2022 kokoontumiskerrat:

Sunnuntaisin klo 12:15-13 (kesto 45 min/krt, max. 20 osallistujaa)

  • 30.10.2022
  • 6.11.2022
  • 13.11.2022
  • 20.11.2022
  • 27.11.2022

Mikäli perheessä on sairastumisia tai muuta estettä osallistua jollekin kerralle, voit olla pois kyseiseltä kerralta ilmoittamatta siitä. 

Ilmoittautumiset: Täytä tämä lomake

HUOM! Koska kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia, peruthan paikkasi, mikäli et pääse osallistumaan. Näin annat toiselle perheelle mahdollisuuden osallistua. Ilmoittautuneilta, jotka eivät osallistu kurssille, eivätkä peru kurssia 30.10. mennessä, laskutetaan kurssin hinta/perhe 100e.

Kenelle?

Perheille, jossa jollain perheenjäsenellä mielenterveyden oireilua ja 7-12-vuotiaita lapsia

Milloin?

Syyskausi 2022

Missä?

Yrittäjäntie 8. Kulku parkour saliin skeittihalli  Sauman lävitse.

Lisätietoja

[email protected]

tai p. 045 231 9505/järjestöavustaja

Piia Kangastupa
Piia Kangastupa

Aluetyöntekijä

Sosionomi AMK

p. 050 338 0845

[email protected]

toimintaa tukemassa

Pin It on Pinterest