Jäsenyys

Tervetuloa jäseneksi

FinFami Etelä-Pohjanmaa ry on mielenterveyskuntoutujien omaisten sekä omaistyötä tukevien ihmisten tai tahojen yhdistys. Yhdistyksemme toiminta koostuu yksilöllisestä tuesta sekä vertaistukeen perustuvasta ryhmä-, virkistys- ja vapaaehtoistoiminnasta. Tarjoamme omaisille myös jaksamista tukevaa virkistystoimintaa, kursseja sekä luentotilaisuuksia.

Yhdistyksemme on toiminut vuodesta 2001. Työalueena on 17 kuntaa Etelä-Pohjanmaalla. Työntekijät tavoitat parhaiten päivisin puhelimitse (kts. yhteystiedot). Tietoa yhdistyksen tapahtumista saat nettisivuilta, jäsentiedotteesta sekä kuukausitiedotteesta. Keskusliiton julkaisema Labyrintti-lehti jaetaan koteihin neljä kertaa vuodessa.

Jäseneksi liittymisen voit hoitaa

  • Puhelimitse 040 410 2549
  • Täyttämällä ja lähettämällä tahdonilmaisun jäseneksi liittymisestä. (Lomakkeessa edellytetään sähköpostiosoitteen käyttöä. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse yllä olevaan numeroon.)

Hallitus käsittelee jäsenliittymispyynnöt ja hyväksyy uudet jäsenet.

Jäseneksi liittyessäsi maksa jäsenmaksu tilille FI75 4740 1020 0438 29. Laita viestiksi jäsenmaksu ja oma nimesi. Voit halutessasi myös avata ja tulostaa tilisiirtolomakkeen jäsenmaksun maksamista varten.

Jäsenmaksut vuonna 2019:

  • Henkilöjäsenmaksu 15 e/henkilö/vuosi
  • Perhejäsenyys 20 e/perhe/vuosi
  • Ainaisjäsenyys 100 e

Perheeseen katsotaan kuuluvan vanhemmat, alaikäiset lapset sekä perheeseen kuuluvat täysi-ikäiset edunvalvottavat. Äänioikeus on 15 vuotta täyttäneellä. Sitä nuorempien ääntä voi käyttää hänen vanhempansa.

Asiaa jäsenyydestä

Jäsenenä tuet hyvää asiaa ja saat vastinetta nimelliselle jäsenmaksullesi!
Henkilöjäsenmäärä oli vuoden 2018 lopussa 300 ja yhteyshenkilöjä/yhteisöjä oli rekisterissämme 150. Jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoita siitä pikimmiten toimisto@finfamiep.fi.

Eduista, oikeuksista ja velvollisuuksista saat lisätietoa klikkaamalla haluamaasi kohtaa:

Yhdistyksen jäsenten edut

Yhdistyksen jäsenten oikeuksia

Yhdistyksen jäsenten velvollisuuksia

Kannattajajäsenyys

Yhdistystä tukemassa vuonna 2019

Älä eilisen suruja pohdi. Älä huokaile aurinkoa, joka ei ole vielä noussut. Nyt on hetki. Nyt on aika. Elä nyt ystäväni, elä nyt!