Jäsenyys

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittymisen voit hoitaa

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen.
  • Täyttämällä ja postittamalla yhdistyksen esitteessä olevan yhteydenottokortin
  • Puhelimitse 040 410 2549
  • Täyttämällä ja lähettämällä Liittymis- ja tietojenmuutoslomakkeen sähköpostitse tai kirjeitse (toimisto@finfamiep.fi).

Jäseneksi liittyessäsi maksa jäsenmaksu tilille FI75 4740 1020 0438 29. Laita viestiksi jäsenmaksu ja oma nimesi. Huom! Uusi jäsen, jos maksat jäsenmaksun verkkopankissa, merkitse lisätietoihin nimesi ja osoitteesi! Voit halutessasi myös avata ja tulostaa tilisiirtolomakkeen jäsenmaksun maksamista varten.

Huom! Uusi jäsen, jos maksat jäsenmaksun verkkopankissa, merkitse lisätietoihin nimesi ja osoitteesi!

Jäsenmaksut vuonna 2018:

  • Henkilöjäsenmaksu 15 e/henkilö/vuosi
  • Perhejäsenyys 20 e/perhe/vuosi
  • Yhteisöjäsenyys 25 e/yhteisö/vuosi
  • Ainaisjäsenyys 100 e
  • Perheainaisjäsenmaksu 150 e/perhe

Perheeseen katsotaan kuuluvan vanhemmat, alaikäiset lapset sekä perheeseen kuuluvat täysi-ikäiset edunvalvottavat. Äänioikeus on 15 vuotta täyttäneellä. Sitä nuorempien ääntä voi käyttää hänen vanhempansa.

Kannatusjäsenyys

Klikkaa kannatusjäsenyysesite auki alta!

Lataa (282KB)

Tervetuloa jäseneksi!

FinFami Etelä-Pohjanmaa ry on mielenterveyskuntoutujien omaisten sekä omaistyötä tukevien ihmisten tai tahojen yhdistys. Yhdistys tarjoaa omaisille ja mielenterveyden ylläpitämisestä kiinnostuneille tietoa ja tukea mielenterveysongelmien kohdatessa perhettä tai lähipiiriä sekä auttaa vaikeiden elämäntilanteiden kanssa selviämisessä. Yhdistyksemme toiminta koostuu yksilöllisestä tuesta sekä vertaistukeen perustuvasta ryhmä-, virkistys- ja vapaaehtoistoiminnasta. Vertaistukiryhmissä on mahdollisuus tavata samassa elämäntilanteessa olevia omaisia ja näin löytää ratkaisuja arkipäivän ongelmiin. Tarjoamme omaisille myös jaksamista tukevaa virkistystoimintaa, kursseja sekä luentotilaisuuksia.

Yhdistyksemme on toiminut vuodesta 2001. Työalueena on 17 kuntaa Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen Kauppakadulla sijaitsevissa toimitiloissa, Omaiskamarilla, on pieni kokoelma alan kirjallisuutta, josta jäsenet voivat lainata kirjoja. Omaistyöntekijät tavoitat parhaiten päivisin puhelimitse yhteystiedoista löytyvillä tiedoilla. Voit sopia maksuttoman henkilökohtaisen käynnin omaistyöntekijän kanssa. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen kaikkiin toimintoihin. Tietoa yhdistyksen tapahtumista saat postitse tai sähköpostitse jäsentiedotteista. Keskusliiton julkaisema Labyrintti-lehti jaetaan koteihin neljä kertaa vuodessa. Ilmoitamme ajankohtaisista tapahtumista viikoittain sanomalehti Ilkan ja Pohjalaisen järjestöpalstalla tiistaisin ja torstaisin.

Asiaa jäsenyydestä

Jäsenenä tuet hyvää asiaa ja saat vastinetta nimelliselle jäsenmaksullesi!
Henkilöjäsenmäärä oli vuoden 2015 lopussa 284 ja yhteyshenkilöjä/yhteisöjä oli rekisterissämme 142. Jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoita siitä pikimmiten jäseneksi liittymis- ja osoitteenmuutoslomakkeella.

Eduista, oikeuksista ja velvollisuuksista saat lisätietoa klikkaamalla haluamaasi kohtaa:

Yhdistyksen jäsenten edut

Yhdistyksen jäsenten oikeuksia

Yhdistyksen jäsenten velvollisuuksia

Liittymis- ja tietojenmuutoslomake


Täytä lomakkeen tiedot huolella, ja paina lähetä-näppäintä. Voit myös tallentaa ja tulostaa liittymislomakkeen ja lähettää sähköpostilla, perinteisenä kirjepostina tai tuoda toimistollemme os. Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki. Tietojenmuutoksen kirjaamme jäsenrekisteriimme ja lähetämme sinulle viestin sen tehtyämme. Kiitos liittymisestäsi! Jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä sekä tästä.

Älä eilisen suruja pohdi. Älä huokaile aurinkoa, joka ei ole vielä noussut. Nyt on hetki. Nyt on aika. Elä nyt ystäväni, elä nyt!