Nuoret

Ajankohtaiset jutut

Toimintaamme kuuluvat keskustelut omaistyöntekijän kanssa sekä erilaiset toiminnat ja tapahtumat. Ajankohtaisimmat jutut löydät seuraamalla meitä instassa tai facebookissa.

Voit jutella minun kanssani luottamuksellisesti. Ei ole niin pientä eikä isoa aihetta etteikö sitä voisi ottaa puheeksi. Voin tavata sinua toimistolla Seinäjoella, tai vaikkapa oman paikkakuntasi kahvilassa. Olen kiinnostunut, mitä sinulle kuuluu, ja miten voisimme löytää sinulle lisää voimavaroja omaan arkeesi.

Lisää minut snäppikaveriksi:

<3. Piia Kangastupa
Sosionomi AMK
045 231 9505
nuoret@finfamiep.fi

Facebook, Twitter, Instagram

Nuori mielenterveysomaisena

Mielenterveysomainen on henkilö, jonka lähipiirissä on joku, jonka päihteidenkäyttö tai mielenterveys aiheuttaa huolta. Vaikka puhumme toimintamme yhteydessä mielenterveysomaisista, meille ovat tervetulleita myös ne henkilöt, joiden huolenaihe ei ole varsinaisesti sukulainen. Läheisellä tarkoitetaan ketä tahansa läheiseksi koettua henkilöä, ei siis pelkästään perheen ja suvun jäseniä. Henkilö, josta olet huolissasi, voi olla siis esimerkiksi vanhempasi, siskosi tai veljesi, kaverisi, isovanhempasi tai muu elämässäsi sinua lähellä oleva ihminen. Erityisesti nuorille ystäväpiiri on usein likimain yhtä tärkeä kuin oma perhe.

Läheiselläsi ei tarvitse olla diagnoosia, tai sinun ei tarvitse tietää sitä, mielenterveysomaisuus tarkoittaa että kannat hänestä huolta!

Lisää mielenterveysomaisista täältä.

Instagram:

Paikka auki -hanke 2017

Linkkejä ja lähdevinkkejä